Saturday, July 24, 2010

jumaat 24072010

semalam hari yang paling besh la bg aku.. byk benda yg tjadi smlm.. hehe.. ok..aku cita perjalanan aku dari pagi k.. mula2 aku bangun pagi kul 9 lbey cam2 ar.. pas2 mandi2 semua, kul 11 lbey syaza mai dari penang amek kami p beli brang.. naek keta vios tuh.. huu.. 1st time aku naek.. besh besh.. hehe..pas2 kami p beli brang2 dorg blakon.. smpai la kul 4lbey..

mula2 kami rancang nk p the carnival.. tp xsempat sbb da petang, nnt rugi ar kn?? pas2 aku lak ada rancangan laen mlm.. so kena la balik.. sampai2 ja bilik, aku terus letak kepala kt tilam.. ingat nk tido, tp xley. dah la letih.. ngn sakit perutnya lg.. langsung xdk tenaga kot.. huhu.. kalau aku xdk tenaga cena nk masok tournament ??

pas2 kul 7lbey, aku mandi2 n p mkn jgk nasi sket.. nk bg ada tenaga.. untuk apa aku perlu tenaga?? sbb aku masuk tournament bowling under uitm, yg inter-faculty punya.. sbenarnya mula2 aku xmao msok.. tp sbb kos aku xcukup org,jd aku pn menyumbangkan la sket.. aku takut nie nk msok lawan2 nie.. apatah lg msok dlm team kn.. thanx untuk semua senior, mmg besh la korg.. serius smlm maen mmg enjoy giler.. aku takut nnt dsebabkan markah aku yg low, team aku xmenang.. huhu...

tp bila nadia jufri call aku ckp, aku kna msok jgk.. aku dh mula pikirkan satu benda yg bermain2 diminda aku.. xbf aku mesti msok tournament 2 jgk! ouh nooo... aku punya la xmo jmpa dia, tp alih2 kena jgk.. huhu.. nk wt cena g an, tpaksa redah jgk la..naseb baek da pqa n nadia ada.. hehe..

pas2 kami abes maen kul 11lbey.. kputusannya kami dah tao, tp xley umum g.. tnggu 31 hb nie k.. abes2 ja maen, kami p karaoke kt park avenue gk.. ngn nadia, pqa, ket, haris, acap, alip.. thanx semua.. mmg lepas tension giler! sora dah xdk dh.. rockers beb! haha...

lastly, aku makin enjoy maen bowling.. padan ar ngn muka aku, arie 2 tok wan ajak aku msok tournament kt alor setar aku xnak, punya la nk elak dari masok tournament last2 kena jgk masok.. free ja kena ngn tok wan.. haha... tok wan! tok wan! nnt kta maen sma2 eh??

nnt gmbar aku msok nnt k.. nk p copy kt dorg lu.. wuwu... apa2 pn, smlm jumaat bersamaan ngn 23/07/2010 mmg besh la! :))

nadya_syg_kamu

8 comments:

  1. hari jumaat tu jugak la anda jumpa budak nerd..hahaha

    bapak malas aku nak pacak rambut smlm..hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah
    ahhaak
    spa tok wan hahak

    ReplyDelete
  3. lelaki ini : hehe..
    besh sgt2... :)

    ReplyDelete
  4. khai : haha..tao xpaa.. mmg nerd giler...
    lala~~

    ReplyDelete
  5. hazmi : tok wan 2 namanya perlu dirahsiakan.. :)

    ReplyDelete
  6. khai : xdk kna mngena ngn dia ok...

    ReplyDelete