Monday, August 9, 2010

sports' day SISDA di UiTM MERBOK :)

hye hye semuaa....
aku nk cita yg kami part 3 nie mmg tiap2 sem kena menguruskan "SPORTS' DAY SISDA" yg diadakan di Stadium Mini pada 6/8/2010 yg lalu..
kami wat pd petang smpai malam.. best kn wt mlm? :)
ouke..aku pun xnak la cita panjang sbb bwh nie byk sgt sgt gmbar yg aku nk tnjukkkn kt korg semua.. nie baru sket tao, tp da xlarat nk buh dh.. ;)
oukee..kita panaskan badan ngn gambar aku dulu k! hehe


credit for mirul ;)

apa la pqa nie..huhu..lapaq smpai bgoyang2 abes :)

candid kehh?

gmbar nie kontroversi.. apa daa..atul peluk aku pn nk jeles! wekk :)

nie ada aktiviti fear factor.. ee.. cacing~~

mereka nie mmg suka bergambar :D

si baju purple 2 yg sesat! haha


sebelum berangkat pergi ke stadium,kami sempat lg bergambar :p


si baju hijau adalah part 5

abg2 yg hot~ :)

haa... gari2.. nnt kita bg dia rendam ngn cacing! hehe

haris.aslam.ket.nadia j

atul.wanie

si zety yg mmg giler2

semua org dok say aaa... aku?? slumber sudahhh.. :)


yit n fateh yg cumell :pp


itulah cacingnyaa :)

semua da letih daa ... zzzz




ha... abes sudahh... klu aku nk boh semua gmbar mmg beratus2 la.. hehe..
nnt klu sapa nk tgok yg lebih2 lg, jmpa la aku k :)

mmg best la organise sports' day nie.. sem depan kami urus dinner lak.. tp rasa cam urus sports' day lg best laa... mcm2 aktiviti yg kami adakan.. contohnya mcm gula2 dalam ais, fear factor, gendang gendut tali kecapi, bola jaring, futsal, senam riang, terompah gergasi, sampai syurga, dan byk lagi la.. yg frustnya kami tak sempat nk maen GAME 1 SISDA ..sedih ar..dlm 2 ada music chair.. huhu

antara semua la kn,aku paling suka game SAMPAI SYURGA, seyes mmg lawak gila gila.. hahahahaa...
klu boley nk berguling gelaknya.. enjoy giler n sporting abes ar siswa2 diploma in accountancy (DIA) nie..

p/s : kami part 3 mmg hope sgt korg enjoy maen game yg kami rekakan khas utk anda.. harap2 ley hilang tension jap kn.. tu la..asyik study je kn.. :)
ouke la..bubyee.. mmuax! pa2 cumment k

nadya_syg_kamu

4 comments:

  1. tu dia hehh.....last2 pic ak gak xda..wakaka

    ReplyDelete
  2. khai : nk wt cena..ang xbergambar ngn aku..2 yg xdk gmbar ang..huhu

    ReplyDelete